Sazināties Whatsapp

DRĪZUMĀ: Jauns standarts lietoto automašīnu tirdzniecībā – Inchcape grupas Bravoauto

  • Jaunumi
  • Par uzņēmumu

Iegādājoties lietotu automašīnu, trīs svarīgākās lietas ir plaša izvēle, izcila vērtība un patiesa drošības sajūta. Tieši šie trīs elementi ir pamatā jaunajam un globālajam Inchcape mazlietoto auto zīmolam bravoauto, ar kuru tuvākajā laikā tiks aizstāts līdz šim zināmais mazlietotu auto centrs Inchcape Certified.

 

Kas būs bravoauto?

Inchcape ir pasaules vadošais, neatkarīgais automobiļu izplatītājs un mazumtirgotājs ar vairāk nekā 170 gadu pieredzi, kas pēdējo 15 gadu laikā sevi pierādījis arī kā vadošo jauno automašīnu tirgotāju Latvijā.

Pēdējo gadu laikā uzticamību Latvijas lietoto automašīnu tirgū ieguva Inchcape Certified zīmols, kas piedāvā klientiem plašu pakalpojumu klāstu, to starpā lietota auto garantiju. Lai attīstītu lietoto auto segmentu un tajā ieviestu jaunu konceptu ar vēl plašāku un spēcīgāku pakalpojumu klāstu, Inchcape grupa ir izveidojusi jaunu globālu zīmolu bravoauto, kura atklāšana ir drīzumā gaidāma arī Latvijā.

 

"Latvijas mazlietotu un lietotu auto tirgus ir ļoti dinamiska un ārkārtīgi dažāda vide, kas nemitīgi mainās, taču jau kādu laiku vislielākā problēma lietotu auto segmentā ir bijusi iegādātās automašīnas uzticamība - pārliecība, ka iegādātais auto ir tiešām labā tehniskā stāvoklī, un ka atvadoties no pārdevēja, nebūs jau pavisam drīz jādodas uz tuvāko servisu. Inchcape Certified mērķis ir bijis piedāvāt uzticamākos mazlietotus automobiļus tirgū, nodrošinot caurredzamu un patiesu auto nobraukumu, servisa vēsturi un visu defektu novēršanu. Līdz ar bravoauto zīmolu mēs šo apņemšanos trīskāršosim ar vēl augstāku kvalitātes garantiju, teicamu klientu servisu, spēcīgu piedāvājumu un īpašiem pakalpojumiem, kas nesīs jaunu standartu mazlietotu auto segmentā,stāsta Rodions Poders, lietotu auto segmenta vadītājs Latvijā un Igaunijā.

 

Kādēļ Inchcape Certified pārmaiņas uz bravoauto ir vērts atzīmēt?

Bravoauto tiecas uz to, lai nodrošinātu vislabāko klientu apkalpošanas un lietota auto iegādes procesu Latvijā. Jaunā koncepta mazlietoto autocentrs apsola attaisnot un pārsniegt klientu cerības, par savu saukli izvēloties "Vairāk nekā gaidīts". Bravoauto vēlas, lai mazlietota auto iegāde Latvijā būtu tikpat augstā līmenī, kā iegādājoties jaunu spēkratu. Izvēloties bravoauto, Jūs iegūsiet līdz šim vēl nepieredzētu atbalstu lietotas automašīnas iegādē, kas balstās uz plašu izvēli, labāko vērtību, jauniem pakalpojumiem un patiesu drošības sajūtu.

 

Plaša lietotu auto izvēle un jauna standarta pakalpojumi

Inchcape Certified noliktavas piedāvājumā ir 100-200 mazlietotas automašīnas, kuras ir iespējams uzreiz rezervēt vai iegādāties gan uz vietas, gan tiešsaistē. Plaša un augstvērtīga izvēle ir ne vien automašīnu, bet arī pakalpojumu klāstā - pieejami godīgi un skaidri finansēšanas un apdrošināšanas piedāvājumi no uzticamākajām Latvijas kompānijām. Jāatzīmē, ka klientiem pieejams gan finanšu, gan operatīvais līzings.

 

Patiesa vērtība visā auto kalpošanas laikā

Inchcape Certified - bravoauto mazlietoto auto salona piedāvājumā viss ir iekļauts un tajā nav paslēptas nekādas papildus izmaksas vai komisijas. Bieži vien pēc lietotas automašīnas iegādes tirgotāja un klienta ceļi šķiras, tomēr mēs vēlamies sniegt izcilu servisu arī Jūsu auto ekspluatācijas laikā, tādēļ turpmāk piedāvāsim arī kvalitatīvus servisa pakalpojumus pilnīgi visu zīmolu automašīnām. Mūsu interesēs ir nodrošināt augsta līmeņa apkalpošanu pilnīgi visa jūsu auto kalpošanas laikā – no auto iegādes un uzturēšanas līdz tā pārdošanai un nākamā auto iegādei.

 

Jauns lietoto automašīnu standarts - jau drīzumā!

Inchcape Certified kļūstot par bravoauto, lietotas automašīnas iegādes process būs līdzvērtīgs pilnīgi jaunas automašīnas iegādei. Piedāvājam augstākos apkalpošanas standartus un visa auto iegādes pakalpojumu klāstu – iepriekšējā auto atpirkumu, līzingu un apdrošināšanu un servisu - uz vietas un pilnīgi bez jebkādām slēptām izmaksām. Tā pat, ar bravoauto atklāšanu, tiks nodrošināti īpaši, līdz šim nebijuši piedāvājumi un papildus ieguvumi. Bravoauto mērķis ir sniegt Jums kaut ko neparastu. Visu, ko Jūs sagaidāt no mazlietota auto iegādes - un vēl vairāk.

 

"Lai iepazīstinātu mūsu klientus ar jauno Inchcape Certified zīmolu un izskatu, esam nolēmuši pārejas procesu uzsākt pakāpeniski - sniedzot gan pastāvīgiem, gan jauniem klientiem iespēju izzināt jauno zīmola identitāti un pierast arī pie jaunās mājas lapas funkcionalitātes. Esam ļoti gandarīti, ka saviem klientiem varam jau tagad piedāvāt vēl funkcijām bagātāku, īpašāku un lietotājam draudzīgu mājas lapu, kurā ir iespējams ne tikai atrast savu jauno ikdienas sabiedroto, pieteikt salona apmeklējumus, testa braucienus, pasūtīt AutoDNA atskaites, pieteikt finansējumu vai iegādāties auto, neizejot no mājām, bet arī iepazīties ar mūsu Jaunumu sadaļu, kurā gatavosim jaunākās ziņas auto industrijā, dažādus padomus un citu noderīgu informāciju," atzīmē Inchcape Certified - bravoauto mārketinga projektu vadītāja Kristī Šmita.

Īpaši piedāvājumi no bravoauto un jaunākās aktualitātes auto nozarē!

Piesakieties e-pasta jaunumu saņemšanai un saņemiet pašu labāko savā pastkastītē.

KĀPĒC IEGĀDĀTIES MAZLIETOTU AUTOMAŠĪNU BRAVOAUTO?

150 PUNKTU PĀRBAUDE

Brauciet ar pārliecību
Jūs variet būt pārliecināti, ka
Jūsu jaunais auto ir tehniskā kārtībā

MAZLIETOTS AUTO IKVIENAM

Vairāk kā 150 auto
Piedāvājam vairāk kā 150 mazlietotu auto, vai arī pasūtīsim Jūsu izvēlētu auto no ārvalstīm

12 MĒNEŠU GARANTIJA

Esiet drošs veselu gadu
Visiem mūsu transportlīdzekļiem ir plaša spektra 12 mēnešu garantija un īpašs piedāvājums ārpus garantijas servisam

12 MĒNEŠU PALĪDZĪBA UZ CEĻA

Iegūstiet vairāk no bravoauto
Sniegsim palīdzību uz ceļa vai palīdzēsim nogādāt auto uz mūsu autorizētu servisu bezmaksas

JŪSU VAJADZĪBĀM PIELĀGOTS FINANSĒJUMS

Pielāgojiet atbilstoši jūsu vēlmēm
Individualizēti finansējuma un citi profesionāli pakalpojumi

PĀRDODIET VAI APMAINIET SAVU AUTO

Atbrauciet ar veco un aizbrauciet ar jaunu
Pārdodiet savu auto mums vai pārvērtiet to par pirmo iemaksu sava jaunā auto iegādei