Sazināties Whatsapp

bravoauto - 30 gadu pieredze tirgū

  • Jaunumi
  • Par uzņēmumu
  • Padomi

Inchcape Latvijā jau vairāk nekā 10 gadus klientiem piedāvā pārbaudītus mazlietotus automobiļus. Lai nodrošinātu vēl augstvērtīgāku klientu apkalpošanu un ieviestu jaunus kvalitātes standartus mazlietoto automašīnu segmentā, 2020. gadā Latvijā tika prezentēts Inchcape Certified zīmols.

 

Inchcape Certified mērķis

Mūsu mērķis ir būt par uzticamāko un iecienītāko mazlietoto automobiļu tirgotāju Latvijā. Tādēļ mēs padziļināti un kvalitatīvi pārbaudām katru mūsu tirgoto auto, nodrošinām visaptverošu un profesionālu pakalpojumu klāstu, piedāvājam pilnvērtīgu lietoto auto garantiju un veicam jūsu esošās automašīnas atpirkšanu.

 

Pieejams trīs lokācijās Rīgā

Inchcape Certified pēdējo gadu laikā ir veicis vērā ņemamus ieguldījumus ar mērķi kļūt par uzticamāko un iecienītāko mazlietoto automobiļu tirgotāju Latvijā. Ar pilnīgi jauna un mūsdienīga autocentra atklāšanu Skanstes ielā 2a, Inchcape Certified šobrīd piedāvā iegādāties kvalitatīvus un pārbaudītus automobiļus trīs lokācijās:

Izvēlei pieejami vairāk nekā 150 mazlietoti automobiļi no vairāk nekā 15 dažādiem ražotājiem. Piedāvājumā ir ne vien Inchcape pārstāvētie zīmoli BMW, Ford, Mazda, MINI, Land Rover un Jaguar, bet arī tādi Latvijā iecienīti zīmoli kā Audi, Lexus, Mercedes, Volvo un VW.

 

Katrs mazlietots auto - padziļināti pārbaudīts

Inchcape Certified rūpīgi pārbauda visas tirgotās un sagatavo automašīnas atbilstoši Inchcape Certified standartam un apstiprina automašīnas tehnisko stāvokli ar Inchcape Certified sertifikātu. Ja automašīnai pie pārbaudes tiek konstatēts kāds defekts, tad tas tiek pilnībā novērsts. Automašīnas vēsture ir pārbaudīta arī ar neatkarīgu avotu – Auto DNA.

 

Visaptverošs pakalpojumu klāsts vienuviet

Inchcape Certified uz vietas iespējams saņemt pilnīgi visus pakalpojumus, kas nepieciešami pilnvērtīgā automašīnas iegādes procesā:

  • Ar jebkuru no piedāvājumā esošajiem auto iespējams veikt testa braucienu
  • Finansēšanas iespējas aptver gan finanšu, gan operatīvo līzingu
  • Piedāvājam pilnu apdrošināšanas klāstu (OCTA, KASKO, GAP)
  • Papildus iespējams iegādāties un uzstādīt dažādu papildus aprīkojumu, riepas, signalizāciju un virsbūves aizsargpārklājumu GardX.

6 mēnešu garantija jebkura zīmola lietotam auto

Inchcape Certified programma nodrošina 6 mēnešu visaptverošu lietotas automašīnas garantiju. Tā attiecas uz visu zīmolu automašinām, kas ir pieejamas Inchcape Certified pārdošanā mājas lapā un uz vietas.

 

Profesionāls automašīnas atpirkums jeb Trade-in

Inchcape Certified piedāvā Jūsu esošās automašīnas atpirkšanu (Trade-In). Jūsu esošā automašīna var kalpot kā pirmā iemaksa mazlietotas automašīnas iegādei. Auto novērtēšana notiek uz vietas un uzreiz.

 

Par Inchcape zīmolu

Inchcape ir pasaules mēroga automašīnu mazumtirgotājs ar 170 gadu pieredzi auto industrijā.

2005.gadā Latvijā darbību uzsāka Inchcape Motors Latvia – oficiālais Mazda un Jaguar automašīnu pārstāvis. 2007.gadā Inchcape iegādājās Baltic Motors Ltd. un BM Auto, tādējādi kļūstot par ietekmīgāko automašīnu mazumtirdzniecības uzņēmumu Latvijā, kas pārstāv tādus zīmolus kā BMW, BMW Motorrad, Ford, Jaguar, Land Rover, Mazda un MINI.

Inchcape ir pasaules vadošais, neatkarīgais automobiļu izplatītājs un mazumtirgotājs, kas darbojās 34 pasaules valstīs, pārstāv 38 zīmolu automašīnas un nodrošina vairāk nekā 15 000 darba vietu visā pasaulē. Inchcape apkalpo simtiem tūkstošu klientu visā pasaulē.

test

Īpaši piedāvājumi no bravoauto un jaunākās aktualitātes auto nozarē!

Piesakieties e-pasta jaunumu saņemšanai un saņemiet pašu labāko savā pastkastītē.

KĀPĒC IEGĀDĀTIES MAZLIETOTU AUTOMAŠĪNU BRAVOAUTO?

150 PUNKTU PĀRBAUDE

Brauciet ar pārliecību
Jūs variet būt pārliecināti, ka
Jūsu jaunais auto ir tehniskā kārtībā

MAZLIETOTS AUTO IKVIENAM

Vairāk kā 150 auto
Piedāvājam vairāk kā 150 mazlietotu auto, vai arī pasūtīsim Jūsu izvēlētu auto no ārvalstīm

12 MĒNEŠU GARANTIJA

Esiet drošs veselu gadu
Visiem mūsu transportlīdzekļiem ir plaša spektra 12 mēnešu garantija un īpašs piedāvājums ārpus garantijas servisam

12 MĒNEŠU PALĪDZĪBA UZ CEĻA

Iegūstiet vairāk no bravoauto
Sniegsim palīdzību uz ceļa vai palīdzēsim nogādāt auto uz mūsu autorizētu servisu bezmaksas

JŪSU VAJADZĪBĀM PIELĀGOTS FINANSĒJUMS

Pielāgojiet atbilstoši jūsu vēlmēm
Individualizēti finansējuma un citi profesionāli pakalpojumi

PĀRDODIET VAI APMAINIET SAVU AUTO

Atbrauciet ar veco un aizbrauciet ar jaunu
Pārdodiet savu auto mums vai pārvērtiet to par pirmo iemaksu sava jaunā auto iegādei