Sazināties Whatsapp

bravoauto - Drošākā vieta mazlietota auto iegādei

  • Par uzņēmumu

Mūsdienu straujajā laikmetā svarīgākais ir laiks, ērtums un pareizā izvēle ar pirmo reizi, tādēļ bravoauto piedāvā pilnībā pārbaudītus automobiļus un pilnīgi visus ar auto iegādi un apkopi saistītos pakalpojumus vienuviet – sākot ar līdzšinējā auto atstāšanu kā pirmo iemaksu un beidzot ar jaunās automašīnas apkopes veikšanu.

 

Ērts automašīnas atpirkums (Trade-in)

Pirms jauna auto iegādes vienmēr aktuāls ir jautājums, ko darīt ar veco automašīnu? To ir iespējams pašam tirgot, tomēr tas nozīmē lieku sava dārgā laika patēriņu gan sludinājuma sagatavošanā un ievietošanā, gan automašīnas radīšanā potenciāliem pircējiem vai vienkārši izbraukt gribētājiem. Lai izvairītos no ilgstošas un bieži vien mokošas auto tirgošanas, bravoauto piedāvā atstāt Jūsu automašīnu kā iemaksu sava jaunā ikdienas sabiedrotā iegādē. Mūsu pieredzējušie iepirkšanas speciālisti novērtēs Jūsu automobili vienas dienas laikā un izteiks godīgu piedāvājumu, lai aiztaupītu jums vecās automašīnas tirgošanas procesu un operatīvi ļautu pārsēsties jaunajā spēkratā.

 

Izdevīgākie līzinga un apdrošināšanas piedāvājumi

Lai sapnis par jaunu automašīnu būtu atbildīgs un pieejams, bravoauto sadarbojas ar vadošajām un uzticamākajām līzinga kompānijām Latvijā. Jāatzīmē, ka bravoauto salonos esošās automašīnas iespējams iegādāties gan klasiskajā finanšu, gan arī operatīvajā līzingā, kas agrāk bija pieejams vien pilnīgi jaunu automašīnu iegādē. Uz vietas ir iespējams arī noformēt izdevīgas OCTA un KASKO apdrošināšanas polises, kas pasargās Jūs un Jūsu jauno automašīnu jebkādos apstākļos. Mūsu speciālisti piemeklēs un piedāvās tieši Jums piemērotākos un izdevīgākos līzinga un apdrošināšanas risinājumus!

 

Pārbaudīti, apkopti un gatavi startam

Lietotas automašīnas iegāde bieži vien tiek saukta par laimes spēli, jo pastāv iespēja iegādāties automašīnu ar slēptiem defektiem, kas jaunā auto sapni ātri vien pārvērtīs murgā. Tomēr bravoauto gadījumā par šādu negatīvu pieredzi nav jāsatraucas, jo visām automašīnām pirms tirgošanas tiek veikta 150 punktu tehniskā un vizuālā apskate. Šīs pārbaudes laikā atrastie defekti tiek novērsti, tāpat arī pirms pārdošanas automašīnām būs veikta apkope. Jums atliks tikai braukt un izbaudīt savu jauno spēkratu!

 

12 mēnešu garantija un palīdzība uz ceļa

Īpašā 150 punktu pārbaude ļauj mums garantēt, ka vismaz tuvāko 6 mēnešu laikā lietotā automašīna neprasīs nekādus papildus ieguldījumus. Par mūsu tirgoto auto stāvokli esam tik droši, ka visām automašīnām ir iekļauta īsta 12 mēnešu garantija. Tāpat piedāvājumā ietilpst 12 mēnešu palīdzība uz ceļa - ja nu tomēr gadās kāds tehnisks defekts, kas neļauj turpināt ceļu, tad sniegsim palīdzību uz ceļa vai bez maksas nogādāsim Jūs un Jūsu auto līdz mūsu autorizētajam servisam. Šādu drošības sajūtu lietotas automašīnas iegādē un lietošanā sniedz tikai bravoauto!

 

Līdzās visā auto dzīves ciklā

Pēc pilnīgi jaunas automašīnas iegādes attiecības ar dīleri tiek saglabātas, jo auto uz apkopēm un remontiem atgriežas tirgotāja autorizētajā servisā. Pēc lietotas automašīnas iegādes bieži vien ir jādomā, kur pēc tam to apkopt un remontēt. Lai viss būtu vienuviet, bravoauto ir izveidojis savu servisu ar pieredzējušiem speciālistiem, kas parūpēsies par Jūsu automašīnu visā tā lietošanas garumā. Mūsu interesēs ir sniegt izcilu apkalpošanu ne vien automašīnas iegādes brīdī, bet gan visā tā lietošanas laikā, tādēļ bravoauto, kopā ar Bosch Car Service  autoservisu piedāvā augstvērtīgus, pieejamus un uzticamus servisa pakalpojumus, un lojalitātes programmu saviem klientiem. Apkopju un remontu veikšana bravoauto autorizētā servisā ļaus automašīnu uzturēt izcilā kārtībā, kā arī atvieglos tās nomaiņu brīdī, kad vēlēsieties to nomainīt pret jaunu spēkratu. Bravoauto būs uzticams partneris visa Jūsu auto kalpošanas laikā – no auto iegādes un uzturēšanas līdz tā pārdošanai un nākamā auto iegādei.

 

Bravoauto – viena pieturvieta visam un viss nepieciešamais Jūsu ērtībām.

Mēs vēlamies Jums sniegt kaut ko neparastu. Visu, ko Jūs sagaidāt un vēl vairāk!

Īpaši piedāvājumi no bravoauto un jaunākās aktualitātes auto nozarē!

Piesakieties e-pasta jaunumu saņemšanai un saņemiet pašu labāko savā pastkastītē.

KĀPĒC IEGĀDĀTIES MAZLIETOTU AUTOMAŠĪNU BRAVOAUTO?

150 PUNKTU PĀRBAUDE

Brauciet ar pārliecību
Jūs variet būt pārliecināti, ka
Jūsu jaunais auto ir tehniskā kārtībā

MAZLIETOTS AUTO IKVIENAM

Vairāk kā 150 auto
Piedāvājam vairāk kā 150 mazlietotu auto, vai arī pasūtīsim Jūsu izvēlētu auto no ārvalstīm

12 MĒNEŠU GARANTIJA

Esiet drošs veselu gadu
Visiem mūsu transportlīdzekļiem ir plaša spektra 12 mēnešu garantija un īpašs piedāvājums ārpus garantijas servisam

12 MĒNEŠU PALĪDZĪBA UZ CEĻA

Iegūstiet vairāk no bravoauto
Sniegsim palīdzību uz ceļa vai palīdzēsim nogādāt auto uz mūsu autorizētu servisu bezmaksas

JŪSU VAJADZĪBĀM PIELĀGOTS FINANSĒJUMS

Pielāgojiet atbilstoši jūsu vēlmēm
Individualizēti finansējuma un citi profesionāli pakalpojumi

PĀRDODIET VAI APMAINIET SAVU AUTO

Atbrauciet ar veco un aizbrauciet ar jaunu
Pārdodiet savu auto mums vai pārvērtiet to par pirmo iemaksu sava jaunā auto iegādei