Sazināties Whatsapp

bravoauto – jauns standarts mazlietotu auto tirgū

  • Jaunumi
  • Par uzņēmumu

Lai attīstītu mazlietoto auto segmentu un tajā ieviestu jaunu konceptu ar vēl plašāku un spēcīgāku pakalpojumu klāstu, “Inchcape” grupa iepazīstina jauno mazlietoto auto zīmolu “bravoauto”. Jāatzīmē, ka šāds zīmola nosaukums radies, jo vārdi “bravo” un “auto” kopā tiek saprasti gandrīz visās valodās, tāpēc labi atbilst grupas globālajai stratēģijai.

 

Sākot ar šī gada jūliju, bravoauto mazlietoto auto koncepts ir pieejams arī Latvijā. Jaunā zīmola mērķis ir sniegt augsta līmeņa apkalpošanu pilnīgi visā automašīnas izmantošanas laikā – no iegādes un uzturēšanas līdz tā pārdošanai un nākamā auto iegādei, to pielīdzinot jauna auto iegādei, taču nesadārdzinot mazlietota auto iegādes izmaksas.

 

Iegādājoties lietotu automašīnu, jāņem vērā trīs svarīgākās lietas: plaša izvēle, spēkrata stāvoklis un pakalpojuma kvalitāte, kā arī drošības sajūta par izdarīto izvēli, automašīnas lietošanas laikā. Tieši šie trīs elementi ir pamatā jaunajam mazlietoto auto zīmolam bravoauto, kurš pavisam nesen aizstāja līdz šim zināmo “Inchcape Certified”.

 

bravoauto skanstes

 

bravoauto – drošākā izvēle mazlietota auto iegādei

Katrs bravoauto tirdzniecībā esošais auto ir drošs pirkums, jo tam ir veikta 150 punktu vizuāla un tehniska pārbaude, ieskaitot automašīnas vēsturi un nobraukumu, kas ir ļoti svarīgi, izvēloties mazlietotu automašīnu. Jāatzīmē, ka visām automašīnām bravoauto piedāvājumā ir veikta pilna tehniskā apkope, tieši tāpēc bravoauto garantē vismaz sešus mēnešus bez papildu ieguldījumiem jaunajā autoSpēkratiem ir 12 mēnešu auto garantija un 12 mēnešu bezmaksas palīdzība uz ceļa. Ja šajā laikā atgadīsies kāds neparedzēts defekts, kas liedz turpināt ceļu, tad bravoauto sniegs bezmaksas palīdzību, lai klients varētu nonākt galamērķī, vai automašīna tiks nogādāta uz autorizētu servisu, lai novērstu šo defektu.

 

Pārbaudīti pēc 150 punktiem un gatavi startam

Lietotas automašīnas iegāde bieži vien tiek saukta par laimes spēli, jo pastāv iespēja iegādāties automašīnu ar slēptiem defektiem. Bravoauto gadījumā par šādu negatīvu pieredzi nav jāsatraucas, jo visām automašīnām pirms nonākšanas tirdzniecībā tiek veikta 150 punktu tehniskā un vizuālā apskate, ieskaitot auto vēsturi un nobraukumu. Šīs pārbaudes laikā fiksētie defekti tiek novērsti, kā arī automašīnām ir veikta apkope, kas garantēs vismaz pusgadu bez papildu ieguldījumiem, atkarībā no braukšanas stila.

 

bravoauto auto pārbaude

 

bravoauto 12 mēnešu garantija un palīdzība uz ceļa bezmaksas

Īpašā 150 punktu pārbaude ļauj bravoauto garantēt, ka vismaz tuvāko sešu mēnešu laikā automašīna neprasīs papildu ieguldījumus. Savukārt klienta pārliecībai – katrai automašīnai ir 12 mēnešu garantija un klienta drošībai arī 12 mēnešu palīdzība uz ceļa visā Latvijā.

 

Pārdodiet savu auto vai apmainiet to pret jaunu (Trade-in)

Pirms jauna auto iegādes vienmēr aktuāls ir jautājums, ko darīt ar veco automašīnu. To ir iespējams pārdot pašam, tomēr tas var prasīt lieku sava dārgā laika patēriņu gan sludinājuma sagatavošanā, gan automašīnas prezentēšanā potenciāliem pircējiem. Lai no tā izvairītos, bravoauto piedāvā apmainīt klienta esošo automašīnu kā daļēju iemaksu sava jaunā spēkrata iegādē. Tā pat arī bravoauto ir sava mobilā auto iegādes komanda, kura veic automašīnu novērtēšanu klientam ērtā vietā un laikā, piedāvājot labāko cenu Rīgā.

 

 

Izdevīgāki līzinga un apdrošināšanas piedāvājumi

Lai sapnis par jaunu automašīnu būtu atbildīgs un pieejams, bravoauto sadarbojas ar vadošajām un uzticamākajām līzinga kompānijām Latvijā. Automašīnas iespējams iegādāties, izmantojot gan finanšu, gan operatīvo līzingu, kas agrāk bija pieejams vien pilnīgi jaunu automašīnu iegādē. Uz vietas iespējams saņemt arī OCTA un KASKO apdrošināšanas polises, kas pasargās jauno automašīnu jebkādos apstākļos.

 

bravoauto – līdzās visā auto dzīves ciklā

Pēc pilnīgi jaunas automašīnas iegādes attiecības ar dīleri tiek saglabātas, jo auto uz apkopēm un remontiem atgriežas tirgotāja autorizētajā servisā. Ir pieņemts, ka pēc lietotas automašīnas iegādes tirgotāja un klienta ceļi šķiras, tomēr bravoauto vēlas sniegt izcilu servisu arī auto ekspluatācijas laikā, tādēļ turpmāk Skanstes ielā 4A, Rīgā, tiks nodrošināti kvalitatīvi servisa pakalpojumi pilnīgi visu zīmolu automašīnām.

 

Bravoauto noliktavas piedāvājumā ir 100 līdz 200 mazlietotas automašīnas, kuras ir pieejamas iegādei uzreiz kādā no trīs bravoauto saloniem Rīgā, gan rezervēt tiešsaistē. Zīmola mazlietoto automašīnu saloni atrodami trīs lokācijās Rīgā – Skanstes ielā 2A, Dārzciema ielā 64A un Kārļa Ulmaņa gatvē 70.

 

Līdz 2022. gada beigām tiek plānots atklāt bravoauto vairāk nekā desmit Eiropas Savienības valstīs.

Īpaši piedāvājumi no bravoauto un jaunākās aktualitātes auto nozarē!

Piesakieties e-pasta jaunumu saņemšanai un saņemiet pašu labāko savā pastkastītē.

KĀPĒC IEGĀDĀTIES MAZLIETOTU AUTOMAŠĪNU BRAVOAUTO?

150 PUNKTU PĀRBAUDE

Brauciet ar pārliecību
Jūs variet būt pārliecināti, ka
Jūsu jaunais auto ir tehniskā kārtībā

MAZLIETOTS AUTO IKVIENAM

Vairāk kā 150 auto
Piedāvājam vairāk kā 150 mazlietotu auto, vai arī pasūtīsim Jūsu izvēlētu auto no ārvalstīm

12 MĒNEŠU GARANTIJA

Esiet drošs veselu gadu
Visiem mūsu transportlīdzekļiem ir plaša spektra 12 mēnešu garantija un īpašs piedāvājums ārpus garantijas servisam

12 MĒNEŠU PALĪDZĪBA UZ CEĻA

Iegūstiet vairāk no bravoauto
Sniegsim palīdzību uz ceļa vai palīdzēsim nogādāt auto uz mūsu autorizētu servisu bezmaksas

JŪSU VAJADZĪBĀM PIELĀGOTS FINANSĒJUMS

Pielāgojiet atbilstoši jūsu vēlmēm
Individualizēti finansējuma un citi profesionāli pakalpojumi

PĀRDODIET VAI APMAINIET SAVU AUTO

Atbrauciet ar veco un aizbrauciet ar jaunu
Pārdodiet savu auto mums vai pārvērtiet to par pirmo iemaksu sava jaunā auto iegādei